Reklamprodukter istället för annonser

Både förr och idag är reklamprodukter något som har använts för att locka till sig nya kunder, men också för att marknadsföra sig själv och sitt företag. Reklamprodukter är mycket uppskattade av mer än en orsak. Mottagaren får ta med sig något användbart och snyggt och företagaren sprider sitt varumärke på ett enkelt, relativt billigt och bekvämt sätt. Det finns många olika typer av reklamprodukter att välja bland och ett flertal sätt att dela ut dessa till befintliga eller potentiella kunder. Den vanligaste reklamprodukten är pennan, men även kepsar, godis med företagsloggan på pappret och tygpåsar är mycket populära.

Hur fungerar reklamprodukter?

Om man delar ut en penna till en person, hur ska då denna kunna sprida mitt varumärke? Ja, detta är en mycket vanlig fråga. En penna är något som man kan komma att behöva av väldigt ofta och varje gång mottagaren av reklamprodukten tar upp pennan kommer de att minnas var de fick den ifrån. Vill man att reklamprodukterna ska sprida företagsnamnet längre än så kan det vara bra att satsa på reklamprodukter som alltid är synliga och som kommer att visas för många ögon. Ett exempel på en sådan produkt är en tygpåse, en keps eller ett paraply. Andra typer av ytterkläder är också lämpliga.

Den är naturligtvis en stor fördel om reklamprodukten är riktigt snygg. Satsa på en trevlig design som faller de flesta i smaken. Ju snyggare din reklamprodukt är, desto oftare kommer den att användas. Vill du satsa på reklamprodukter istället för annonser bör du se till att produkten är:

  • Av hög kvalitet
  • Passar alla åldrar och kön
  • Kommer till användning
  • Har företagets logga väl synligt

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*