Annonsera på PTC

Vikten av att annonsera rätt är väldigt stor. Man måste se till att rikta sig till rätt målgrupp, välja en plattform där man lättast når just den målgruppen och sedan väga kostnaderna för den annonsen mot de potentiella intäkterna som annonserna leder till.

Egen marknad

Det finns olika områden där det har skapats ett slags eget ekosystem med annonser som enbart länkar fram och tillbaka till varandra. Ett tydligt exempel på detta är PTC-hemsidor. PTC står för “Paid-To-Click” och innebär att personer får betalt för att titta på annonser. De som har betalat för annonserna i sin tur hoppas att värva personer till ett annat liknande program för att på så sätt öka sina egna intäkter där. Det är vanligt att vara medlem på flera olika sidor samtidigt och annonsera de sidorna hos varandra.

Tjäna pengar på PTC

Det finns många som tjänar pengar på denna industri genom att vara duktiga på att marknadsföra sina länkar och rekrytera folk, inte bara från liknande sidor utan även från andra platser för att få in “nytt blod” i systemet. Men för många krävs det en viss investering innan de kan dra nytta av pengarna. Denna investering är för att kunna göra sin egen marknadsföring, om det så handlar om att betala ett webbhotell för sin blogg, eller för att finansiera annonskampanjer. Ett lån hos Lånakuten.com kan vara räddningen för många och det finns exempel på de som har lånat pengar för att sedan i långa loppet tjäna pengar.

På så sätt skapas en form av rotation, företagen får in pengar för annonserna som läggs upp, betalar ut en del av dessa till de som tittar på dem, och de som tittar på dem går med i nya program och tjänar mer pengar där. Det är ett system som är förvånansvärt hållbart eftersom alla parter får ut någonting av det.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*